over popARC /

Kom meer te weten over popARC

over popARC

popARC is een fullservice architectenbureau met focus op kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor alle aspecten van het vakgebied: van conceptontwikkeling en ontwerp tot en met technische uitwerking, impressies en bouwbegeleiding. Naast architectonische opgaven richt popARC zich op interieur, verbouwingen, onderzoek en advies.

Missie

popARC wil projecten realiseren die bijdragen aan de ruimtelijke kwaliteit van de gebouwde omgeving. Het uitgangspunt wordt daarbij gevormd door de ontwikkeling van een onverwacht antwoord dat uitstekend aansluit op de specifieke vragen en behoeften van de opdrachtgever.

popARC is altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden om te verrassen en te vernieuwen; daarbij zoeken we de grenzen op en laten ons niet tegenhouden door obstakels en schijnbare onmogelijkheden. Daarnaast moet een project efficiënt zijn, haalbaar binnen budget en planning en voldoen aan de eisen en wensen van de opdrachtgever.

Binnen dat uitdagende krachtenveld zal popARC op zoek gaan naar de essentie. Dat doen we door nieuwsgierig te zijn, verder te kijken en vragen te stellen. Door gebaande paden te verlaten en nieuwe wegen in te slaan. Maar vooral door mensen mee te nemen op de zoektocht naar hun unieke, persoonlijke ontwerp.

Zo creëren we oplossingen die voldoen aan de wensen van de gebruikers, maar ook duurzaam passen in de context. Dát is ruimtelijke kwaliteit.

Waarom popARC

popARC beschouwt iedere opgave als een unieke vraag. We trekken geen kant-en-klare oplossingen uit de la, maar komen met specifieke antwoorden en specifieke oplossingen. Dit doen we voor iedere opdracht, klein of groot. Door een intensieve samenwerking met de opdrachtgever zullen krachtige resultaten ontstaan die passen binnen het budget.

De Architect

ir. Berry van Empel

popARC is in 2013 opgericht door Berry van Empel. Berry is afgestudeerd aan de TU Eindhoven en heeft o.a. gewerkt bij Smith & Thompson Architects, 123DV en Liong Lie Architects.